Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hår!

apr 5, 2018 | Hår

För några månader sedan gick jag till frisören och sa att jag ville bli ”vanlig”, dvs färga håret typ ombre brunt. Eftersom jag är hos frisören så ofta så känner de mig rätt bra där och alla häpnade över mitt vanliga färgval, som inte ens var pastelligt det minsta lilla.
Sagt och gjort, det blev ljusbrunt/blont. Fint blev det, och jag trivdes bra.


Men sen gick det några veckor och jag började längta efter nått nytt. Kände mig gravid, ful och allmänt grådassig som man lätt gör i mars.
Så jag gick till frisören igen och gav henne fria händer!


Hon hade sparat ner den här inspirationsbilden och just den hade jag också sparat, så det var ju perfekt! Vad underbart det är att ha en frisör som tänker precis likadant som en själv!


Såhär såg jag ut efteråt! En mörkare nyans i botten och smutsrosa i längderna. Vi gjorde det ganska starkt rosa eftersom det tvättas ur så himla fort. Älskar det!


Nu har det gått en vecka som rosahårig och det har tvättats ur en del men jag tycker nästan det är ännu finare nu. Trivs så himla bra!
Jag är nog helt enkelt inte ”vanlig” hur jag än försöker.
Älskar att tänka på mig själv som 15 åring och tänka att om jag bara hade vetat att jag skulle ha rosa hår när jag va 34! Då hade jag nog tyckt att jag var en ganska fräsig morsa ändå.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...