Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Hårfärg!

nov 10, 2010 | Hår

Här är min nya hårfärg! ORANGE!
Den är väldigt orange till och med, så jag måste nog vänja mig lite till, men jag giller´t!
Jag har visst blivit med side-cut också, lite måste man ju piffa till sig emellanåt.
(tröjan kommer från monki om någon skulle undra)

Jag har skrivit en önskelista till Tomten också.

”Kära Tomten!

I år har jag varit alldeles extra snäll så här är min lilla men ack så genomtänkta önskelista!

* Fjällräven ryggsäck, helst en gul
* Stavmixer
* Randig klänning från Gudrun Sjödén
* Vita converseskor
* En resa till Paris i vår
* En lödpenna
* En bebis
* Hemstickade, randiga sockor (rosa/orange, turkos/limegröna, lila/orange)
* Biljetter till Mia Skäringers show ”dyngkåt och hur helig som helst”
* En gammal skola i närheten av Värnamo så mina föräldrar kan flytta hit

Tack snälla tomten!”

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...