Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Jobb!

apr 5, 2011 | Allmänt


Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta om mitt nya jobb!
Har varit på intervjuer hit och dit och hållt tummarna så knogarna vitnat för att få det här jobbet och idag ringde dom och sa att det var mitt! Hurra hurra HURRA!

Jag ska alltså bli inredningsdekoratör på Mio! Jag ska bli den som sätter iordning alla ”rummen” som bestämmer vaser och blommor, som väljer huddar och färger! Jag ska jobba själv och har hela ansvaret för hur det ska se ut, S Å H I M L A F A N T A S T I S K T!!
Kan knappt tro att det är sant, jag har inte ens fingrar nog att räkna hur många gånger jag varit på tex IKEA och sagt att mitt drömjobb vore att få ställa iordning de där rummen.
Nu har jag alltså fått det, drömjobbet!

Det är inte heltid, vilket är suveränt då jag fortfarande vill ha tid att teckna och måla och göra illustrationsuppdrag, det är ju också mitt drömjobb.

Nu kommer en massa av er undra om tatuerandet och ja, jag ska fortfarande vara kvar i studion, iallafall till en början och se hur det går att varva alla tre jobben samtidigt. Jag tycker tatuerandet är otroligt roligt men jag önskar man fick tatuera helt fritt (vilket är förståeligt att man inte får)
I en studio tjänar man bara de pengar man tatuerar för så att säga så det gick liksom inte riktigt ihop sig med att bara tatuera.
Men som sagt, jag ska försöka varva det lite.

Sååå nu ska jag springa till tatueringsstudion, sen ska jag hem och dricka bubbel, för det här måste ta mig sjutton firas!!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...