Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas nya Kapitel! (och frågestund)

mar 26, 2009 | Tankar och Vardag


Jag tänkte införa en ny sak här på bloggen, eftersom jag ändå tycker det här med kläder är så ruskigt roligt, jag vill bli bättre på att teckna utan förlaga och att teckna ”riktiga” modeteckningar så ska jag börja med en tecknad dagens outfit!
Vad tror ni om det?

Tröja med fåglar och blommor i glitter – second hand för tio kronor
Mössa – ÖB
Tights – H&M
Skor – Björn Borg
Väska – Second hand

För övrigt så åker jag till Värnamo tidigt imorgon bitti så jag lämnar, jobb, blogg och hela fadderullan bakom mig en stund.
Vi kan köra en frågestund sålänge. Fråga så svarar jag på söndag. Anything!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...