Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Karriär!

dec 14, 2010 | Tatueringar
Här är lite fler tatueriingar jag gjort på sista tiden, det börjar gå framåt och jag börjar NÄSTAN känna mig varm i kläderna, även om det går lååååååååångsamt och jag plågar mina stackars kunder längre än de vana tatuerarna.

Imorgon ska jag äntligen få göra Beatles, yellow submarine-ubåt! Så himla roligt.

Tack till alla modiga människor, eller knäppa människor kanske man ska säga, som är dumma nog att lita på mig! Ni är fantastiska! Utan era kroppsdelar och ert mod hade det här aldrig gått!
Jag ska tillägna flera kapitel av mina memoarer till er!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...