Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas nya Liv!

feb 13, 2010 | Tankar och Vardag


Jag vet att jag verkligen säger emot mig själv nu när jag säger att det känns så himla fantastiskt att ha det där lilla plastkortet i plånboken. Känna att jag inte längre behöver stå i ett hörn och hålla in magen, att jag faktiskt gör något åt det!
Nu är mitt första pass bokat så på måndag kommer jag få en nära döden upplevelse som tränaren så fint förklarade när jag var där igår.
Hon var bra, inte det minsta farlig. Jag kom dit, hängde över disken och sa att jag ville ta tag i det här nu. Sen flöt resten på och hon visade och sa vad jag skulle träna och hur och hon lovade att ingen skulle peka, skratta eller kalla mig tjock.
Det kändes tryggt.
Jag är glad att jag vågade gå dit. Man växer av att göra saker som skrämmer en. Så jag växte en smula igår, för jag va i ärlighetens namn livrädd.

Ni tipsade om att gå och träna med sin pojkvän. Men nej. Det här är mitt. Något jag vill göra själv, FÖR mig själv. Få komma iväg och känna att det är min tid. Bara min.
Emil har sina grejer och jag har mina, sen blir vi desto gladare när vi gör nått ihop. Jag tycker egentid är viktigt.
Dessutom vill jag svettas och ta i och känna mig duktig utan att han ser på.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...