Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Pennor!

jan 11, 2012 | Teckningar


Eftersom jag bor i en stad som tar tio minuter att gå igenom (om man går sakta) så är utbudet på pennor inte särskilt stort. Tyvärr finns det ingen som säljer promarkers, trots att jag tjatat på affärerna. Dock finns det ett ställe som säljer copic ciao pennorna, så brist på mina favoritpennor gjorde att jag provade dessa istället.
Nu är jag fast.
De är ljuvliga att jobba med, känns nästan som att måla med akvarell. Deras spets som är mer som en pensel gör att det blir ett himla bra ”schvung” i bilderna.
Här är två exempel där jag använt de nya pennorna (dock har jag ganska begränsat med färger än, så de blir lite enformiga i färgtonen. Det går fint att kombinera dom med promarker om man vill)


0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...