Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Projekt!

dec 29, 2011 | Kläder, Tankar och Vardag, Teckningar


Hej och god fortsättning!

Nu är jag äntligen tillbaka på mitt älskade kontor och inspirationen nästan svämmar över efter en veckas teckningsuppehåll. Det är ungefär så länge jag klarar mig som max utan att teckna.

I januari tänkte jag dra igång ett nytt projekt, nu har jag ju gjort kalenderflickorna och landskapsflickorna (måste bara få tummen ur att göra de sista två) så nu är det dags för bokstavsflickorna!
Vad tror ni om det?

Tanken är att det ska bli en flicka om dagen (typ) och hur bokstaven kommer in i det hela får ni se sen.
Först ut blir då givetvis A, som kommer dyka upp någon gång efter helgen.
Tanken med bokstäverna är att de i slutändan ska bli nått större projekt, men en sak i taget.

En sak till som är väldigt spännande inför det nya året är formexmässan. För i år ska nämligen jag få vara med bland utställarna!
Jag som aldrig ens gått på formex utan snarare trånat utanför och önskat mig in.
Men nu är jag med med de nessesärer jag designat för Nässjöholm och det kommer också finnas teckningar av mig på plats.
Åh jag är så himla peppad på detta!

Ni får bara en värdelös webcam bild idag, mest för att visa min nya klänning med körsbär, från H&M och mina nya favorit.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...