Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Tavla!

aug 13, 2013 | Inredning

IMG_2814

För ett tag sen fick jag frågan från Sumopix om jag ville beställa en valfri canvastavla och sen skriva vad jag tyckte.
Sagt och gjort, nu är tavlan beställd och upphängd!
Jag valde ett citat som jag såg på dansgolvet på ett uteställe i Karlstad för några år sen, tycker det är toppen!

Jag tyckte leveransen var snabb och jättebra, dock tycker jag sidan var lite krånglig och ser lite trist ut. Men absolut, resultatet blev jättefint!
Tack sumopix för den fina tavlan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...