Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas nya Utsikter!

jan 10, 2010 | Inredning


Det är inte längre Värnamohimmel utanför fönstret. Nu är himlen mörklila istället för svart, det är Stockholms natt och jag ska sova ensam för första gången på länge.

Jag kan undra hur jag hamnade här, hur allt det här plötsligt blev en del av mitt liv?
Jag var ju en av alla dom som bara smälter in, som bara följer med och i hemlighet drömmer om att få vara del av ”den riktiga, häftiga världen”.
Nu är jag plötsligt nästan en del jag också.

Jag behöver inte längre tacka och buga och vara tacksam för att få vara med. Jag får erbjudanden jag kan välja att tacka nej till. För jag är inte längre tvungen.
Plötsligt finns det en efterfrågan.
En efterfrågan på det jag gör. På det bara jag kan.
Då behöver man inte längre bara vara tacksam att få vara med.

Den här nya, lila himlen har fört med sig nya utsikter.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...