Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Nya Väska!

jul 28, 2011 | Allmänt

Jag har fått en heeeelt ljuvlig väska i skinn av min snälla faster! Den är stor nog för att rymma min A3 portfolio och ändå se fantastisk ut!
Om jag skulle vinna det där drömstipendiet (tack snälla ni för alla röster och att ni fortfarande röstar, ni är verkligen bäst!!) då skulle den här väskan följa med på min turné till alla illustratörsagenturer!
Åh jag älskar den, så genuint fantastisk och perfekt att fylla till bredden med teckningar!
Från marc’o’polo.

Tack snällaste faster!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...