Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Onsdag!

feb 3, 2016 | Tankar och Vardag

WilshireIdag är det onsdag och dan före dan så att säga eftersom jag åker till Karlstad på fredag och måste hinna klart och styra upp massa saker innan dess.
På onsdagar är det dags för min nya rutin, nämligen gongbad!
Det är en form av yoga fast man gör inget annat än att ligga ner på en madrass, blundar och slappnar av.

Min hjärna är ungefär som en sån där myrornaskrig bild på tv:n (fast insåg nu att sådana inte finns längre, men ja, ni som är lite äldre än tio år vet vad jag menar)
Varje dag tänker jag på nya projekt, hur jag skulle kunna gå vidare, samlar på inspirerande bilder, lägger märke till människors exakta ansiktsfärg på stan, jag tänker på hur jag skulle målat himlen om jag fick det i uppdrag, vad jag ska ha på mig på mötet nästa vecka, om jag ska unna mig sushi och hur man bäst tecknar rå lax.
Sådär håller min hjärna på, dygnet runt hela tiden och i present varje år önskar jag mig semester från mitt eget huvud.
Det är VANSINNIGT jobbigt att aldrig kunna stänga av kreativiteten och det absolut värsta (och väldigt vanliga) folk kan säga till mig är: tänk inte så mycket.

Men då är alltså den här formen av yoga helt perfekt. Man bara ligger där och sen spelar läraren på massa olika gongar och man flyter iväg i nått drömtillstånd. Sjukt härligt!
Jag har gjort det här fyra gånger nu. Första gången var jag gravid och Knutte blev helt vild där inne av allt ljud och vibrationer. Det låter faktiskt lite som jag kan tänka mig att det låter när man ligger i magen.
Senaste gången hamnade jag bredvid en man som högt och ljudligt började snarka. Det störde själva ”flyta iväg-delen” vill jag lova.

Så ikväll hoppas jag att jag hamnar bredvid någon som drömmer sig bort lika tyst som jag….

002

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...