Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Önskelista!

nov 20, 2019 | Tankar och Vardag

Snart är det jul och även om min familj försöker med alla medel att vi ska sluta med julklappar så vägrar jag! Älskar julklappar, det kan inte hjälpas.
Jag satte ihop en liten önskelista, även om allting är svindyrt kan man ju få drömma lite.


* Överst på min önskelista står en ateljé! Jag längtar ut från huset så himla mycket, jag längtar efter att få breda ut mig och att ha mer tid att teckna. Gärna nått ljust, stort och med högt i tak. Om jag får drömma alltså. Annars duger i stort sett vad som helst just nu….


Den här tröjan från Filippa K med den perfekta kragen! Älskar allt med denna tröja! Ska nog spara ihop till den om inte annat.


Jag är en riktig sucker för smycken, fast de ska vara små och diskreta och sånt man slipper ta av och på. Mina sju ringar jag har på mig, tar jag aldrig av mig. Det här halsbandet från Atom47 har stått på min önskelista länge. Så otroligt fint! Vad vore jag utan min hand?

Tröja och tights i merinoull från Lindex. Tänk vad skönt att få vara varm och mjuk! Har man detta så är det en perfekt bas för resten tänker jag, bara slänga över en klänning eller lång tjock tröja och så är man klar! Mmmmmm!

Det perfekta skärpet från Rodebjer (inte ens hutlöst dyrt, för en gångs skull!) Så fint så fint så fint!

Stickad löskrage från Arket, också i merinoull. Har en vinterjacka som är ganska låg i halsen så det här hade varit perfekt under den. Så fiffig grej! Känns som temat för den här julens önskningar är att få vara varm. Tror det beror på att det är så gruvligt kallt i min ateljé i källaren. Jag önskar mig tid och värme i julklapp i år.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...