Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Önskelista!

feb 5, 2020 | Allmänt

  1. Vet ni vad, dagen efter min vernissage fyller jag 36 år! Bra sätt att fira sin födelsedag tänker jag, alla vänner kommer, dricker lite vin, spelar pingis och kollar på tavlor. Blir liksom vernissage och kalas i ett.
    I vanlig ordning har jag skrivit ihop en alldeles för drömmig önskelista, men drömma kan man ju alltid få göra tycker jag.


Sandra la upp en bild på sin nya väska och jag fick ett sådan akut ha-begär att det knöt sig i magen! JÖSSES VAD FIN! Nu ska den stå överst på mina önskelistor alla år från och med nu. Här finns den.

En annan sak jag haft ögonen på i flera år, är den här katten från Svenskt tenn. Jönssons katt, i gjutjärn. Hen skulle bo på trappan i orangeriet om den flyttade in här.

Ett konstprint av Mia Nilsson. ÄLSKAR hennes grejer, tycker de är så himla himla fina!


De här skorna från Nike, finns på rean och bara min storlek finns kvar, måste vara ödet! Skulle ha dom till alla mina långa kjolar i vår och sommar, mmmmmm!

Såg den här kaftanen på nån pressgrej för flera månader sen och bara väntat på att den ska komma ut i butik, nu finns den och jag önskar den va min! Finns här.


En resa. Var som helst blir bra.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...