Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Överraskning!

feb 2, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

I fredags när jag och Knutte gick upp för att äta frukost så låg det en lapp på köksbordet.
Där stod det att jag skulle packa en väska till Knut och ta med den till dagis, med pyjamas och välling och att farfar skulle hämta honom där sen.
Det stod också att jag skulle packa en väska till mig och lämna den hemma så skulle jag bli upplockad på jobbet på eftermiddagen.

Alltså sådana lappar, så mycket kärlek!
Blev så himla himla glad och hade inte en aning om vad som skulle hända men vid tretiden kom Emil inslirande på jobbet och tog mig under armen.
Vi hoppade in i bilen och där fick jag reda på att vi var på väg till Göteborg! Bara sådär!
Alltså gjorde sånt glädjetjut i bilen!

IMG_1068IMG_1061IMG_1096

Väl i Göteborg checkade vi in på fint hotell, bättrade på läppstiftet (i mitt fall) och började med en öl i hotellbaren.
Sen fortsatte vi ut i ett blåsigt Göteborg för en öl på 7:ans ölhall. Älskar sådana ställen, som luktar svettig farbror och det känns som alla som sitter där är stammisar. Vi klämde oss ner och drack vår öl och sen gick vi vidare till after work i Saluhallen.
När vi ätit lite stödmat (hade inte bord på restaurangen förrän klockan 22) gick vi vidare till nästa ställe där vi drack ett glas vin och sen till en champagnebar och till slut till restaurangen The Barn för att äta hamburgare!

IMG_1063 IMG_1067 IMG_1097

Vid tolvsnåret snubblade vi in på hotellet igen, efter massor av timmar med prat och mys med världens bästa man. SÅ HIMLA BÄST DAG!

Dagen efter tog vi sovmorgon, sen hotellfrukost och avslutade med ett ordentligt varv på stan, utan barnvagn vilket känns himla lyxigt.

Tack, tack, TACK älskade Emil för en perfekt överraskning! Du är bäst i världen!

IMG_1062

2 Kommentarer

  1. Men åh, vilken fin överraskning! Vill också få en sån dag 😉

  2. Åh, nu blev jag nostalgisk! På 7:ans ölhall blev jag uppraggad en gång när jag var 16! En kille vill köpa en öl till mig men bartendern trodde inte att jag var över 18 så han kompenserade han med att köpa en t-shirt med 7:an logga på till mig istället, haha! Har kvar den fortfarande! Åker förövrigt tillbaka till mitt ungdoms Göteborg för att gifta mig på lördag, och då ska vi också bo på Posthotellet! <3 Bra man du har!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...