Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Påsk!

mar 30, 2016 | Tankar och Vardag

Den här påskhelgen har min mamma varit här. Så himla skönt att få sovmorgon medan Knut leker med mormor, ha någon att ventilera viktigheter med och ja, allt sånt där som är så himla bra med mammor helt enkelt.
Vi har varit på diverse utflykter, som vi alltid är när hon är här.
En av utflykterna var att åka till Store Mosse, en nationalpark som ligger precis utanför Värnamo.

IMG_7881

IMG_7885

Knut är en riktigt friskus som älskar att vara ute (som sin far) och det har han då verkligen inte ärvt av mig som är en riktigt inne-person. Vi började med att gå en av vandringslederna, den där man kunde ha med vagn. Sen tog vi ett stopp på naturum där vi kollade i kikarna på tranor.

IMG_7893 IMG_7890 IMG_7889

Vi skulle grilla korv och i väntan på den perfekta glöden gick vi ett varv till fågeltornet.

IMG_7932 IMG_7937 IMG_7940 IMG_7935

Är man två år måste allt inspekteras noga. Varje pinne ska kollas på och varje kotte ska plockas upp. Så man får inte ha bråttom.

IMG_7928 IMG_7926 IMG_7918

Men vi hade all tid i världen, som man har när man är påskledig. Fin dag!

IMG_7909 IMG_7898

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...