Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Present!

mar 31, 2016 | Allmänt

canon-eos-m3-ef-m-18-55-is-stm

 

Med jämna mellanrum unnar jag mig något fint. Det bestämde jag mig för att göra igår, så jag klickade hem en ny kamera som jag suktat efter så länge!
Jag ville ha en som är mindre än min klumpiga systemkamera som jag aldrig orkar ha med för den är så bänglig att släpa på.
Så jag köpte en kompakt sytemkamera istället, en Canon EosM3. Nu väntar jag bara på att den ska levereas till mitt jobb, sen ska vi bli bästisar!
Den ska få följa med på alla sommarens äventyr, vi ska nämligen både till Öland och till Sälen den här sommaren!
Då måste man ju såklart ha ny kamera, det är sen gammalt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...