Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Releasefest!

nov 19, 2018 | Tankar och Vardag

I måndags åkte hela familjen Ileby upp till Stockholm.
Första gången vi är iväg länge allihop, så himla mysigt att vara en familj på fyra. Känns liksom så familjigt.
När vi kom fram, hade checkat in, gått ett varv på stan och ätit hamburgare på Phils burger, svidade vi om för att bege oss….


….genom ett helt fantastiskt vackert kvällsStockholm.


Närmare bestämt hit, till Bergrummet på Skeppsholmen! Här har det nämligen öppnat ett leksaksmuseum! Har ni inte varit här måste ni gå hit, så jäkla fint!


Det var nämligen platsen för min och Cissis releasefest för vår nya bok, Paketlandet!


Det blev kö till signeringsbordet direkt, och trots att vi hade försignerat en hög med böcker så fortsatte kön ringla hela kvällen.


Emil skötte barnen och pratade med alla mina kompisar som kom, som jag dessvärre knappt han säga hej till.


Knutte var med såklart! Vi bjöd på bubbel och lussebullar (som Roy Fares hade bakat!)


Jag och Cissis mamma.


Vi blev väldigt uppvaktade med blommor och bubbel och en hel hög med fina ord. Sån himla egoboost att ha releasefest alltså!


Sen fick vi presentera boken och berätta lite om vårt jobb. Här är vår eminenta redaktör Sofia! Älskar henne! Jag fick bland annat frågan vad som var svårast att teckna. Lätt svar, Christer, eftersom han är osynlig!

Lyssnande kändisar.

När vi avrundat kvällen och druckit x antal glas bubbel och ätit massor av lussebullar tog vi med oss våra vänner, min lilla familj och alla blommor till Konstnärsbaren där vi drack rödvin innan vi totaldäckade på hotellrummet.
Så himla fin kväll det blev! Är så tacksam för allt roligt de här böckerna ger mig och allt spännande jag får vara med om.
Tack!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...