Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jun 16, 2017 | Tankar och Vardag

Nu snart är det dags för fem veckors semester!
Tidigare år har semestern varit lite av skräckblandad förtjusning eftersom den till stor del bestått av att springa efter barn utan någon som helst vett, men nu är han ju stor så nu tycker jag det ska bli mysigt att vara lediga ihop. Nu när man kan leka och inte bara jaga.

Det här ska jag göra i sommar:

 • Hänga i min fasters trädgård. Hon har den bästa trädgården, helt i lä så det alltid blir extra varmt, ingen insyn och perfekt för Knut att springa runt i.
 • Få bruna ben. Punkt slut.
 • Inviga min nya baddräkt (ja jag köpte den där Gudrun-baddräkten)
 • Hyra en stuga för första gången. En hel vecka på Öland. Kan inte tänka mig något bättre!
 • Åka på loppisrundor. Vi behöver absolut ingenting, fast det är lika roligt i alla fall. Man vet inte vad man behöver förrän man ser det.
 • Gå på Astrid Lindgrens värld. Premiär för mig, jag är nog mest taggad i hela familjen.
 • Åka själv upp till Stockholm i några dagar och åka båt i skärgården med Johan.
 • Hänga med mamma.
 • Släppa ner axlarna och bara vara en stund. Djupandas och vila på riktigt.
 • Åka till Halmstad över dagen och bada i havet.
 • Dricka en massa iskallt bubbel.
 • Bjuda över folk och sitta på vår uteplats tills solen börjar gå upp igen. Prata om livet när alla andra sover. Min bästa grej.
 • Byta panel på vårt hus. Jag håller på för fullt att måla brädorna svarta i vårt garage så snart ska vi byta från vitt till svart, kommer bli så fint!
 • Cykla på sommargrusvägar med saft i cykelkorgen.
 • Kanske börja på en ny oljemålning.

12

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...