Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Semester!

jul 15, 2015 | Allmänt

Den här veckan har jag jobbat måndag och ska jobba torsdag och fredag som vanligt, sen tänkte jag ta lite välbehövlig semester.
Men eftersom sommaren är min mest hektiska tid så måste jag hinna klart med alla beställningar som har deadline innan eller under semestern så på tre dagar ska jag nu hinna med fyra teckningar.
Det är med andra ord ganska mycket att göra (det tar en stund att göra en kan jag lova)
Så ni som har beställt och vet att den ska komma innan slutet på jul eller början av augusti, se till att kolla er mail ofta, annars är risken att jag inte hinner klart i tid.

När jag säger semester så menar jag såklart inte semester från att teckna Det vill jag aldrig ta ledigt ifrån. Men jag kan ta semester från att teckna beställningar, kunna åka iväg och bara ha med mig penna och block i väskan.
Det är en jädra skillnad.

För någon vecka sen kom det ett stort paket på posten. Älskar oväntade paket!
Det var fyllt med nya teckningsblock från Canson!
Ett litet akvarellblock, ett block för tuschpennor ochbäst av allt, ett litet svart inbudet block med magnetstägning, perfekt att ha i resväskan när teckningslusten blir för stor!
Tusen tack!

bild

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...