Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Shopping!

jan 6, 2018 | Kläder

Jag är ju en sann reaälskare och som ni vet så såg jag ju fram emot mellandagsrean nästan mer än själva julafton.
Det här köpte jag (förlåt för eventuell köphets, vet att man inte ska hylla sånt, men kunde inte låta bli….)


På en affär i Karlstad som heter Valvet prestige så var det halva priset på allt för de skulle flytta, så jag slog till på världens mjukaste tisha och en matt sidenskjorta, båda två från Whyred.


Köpte den här fluffjackan från Gina Tricot. Har klämt på den länge och nu fanns det en kvar i min storlek. Ödet helt enkelt.


Måste alltid passa på att handla Marimekko när det är på rea. Köpte den här tunikan, som är som en kort kaftan nästan. Tänker att man kan ha den med svarta strumpbyxor under redan nu.


Köpte den här från Åhlens som är typ samma modell som den ovan, också en kort kaftan. Den här är så ljuvlig (och svinbillig just nu!) och jag ska ha den här på Öland i sommar. Den är tunn och typiskt somrig. Längtar tills jag får använda den!


Sen råkade jag visst köpa ett par Adidasskor också. Kan liksom inte hejda mig när jag ser att det är 50%. Hoppas de är lika sköna som de ser ut! Tänker att de kommer passa perfekt till den här kappan:

Så nu kan våren lika gärna komma, jag är kittad och klar och dessutom redan trött på vintern. Bring it våren!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...