Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sida av Bloggvärlden!

apr 17, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har blivit bjuden på Veckorevyns Blogaward. Jag blev bjuden förra året också men bestämde mig för att inte gå.
Jag känner ju faktiskt ingen av de andra bloggerskorna och vet egentligen inte om jag kan relatera till någon av dom.
De är så sockersöta, romantiska, klänningsknarkande, fantastiska bloggare!
Det är deras bloggar jag läser först, just för att det känns så långt bort från mitt eget liv.

De skulle tycka jag va så himla bitter cynisk och konstig om de mötte mig live.
För jag vet inte vilken bild folk byggt upp om mig men jag är allt annat än sockersöt i riktiga livet så att säga.
Jag säger inget i onödan och har svårt att öppna mig för folk. Men när jag väl gör det så blir jag den som säger snuskigast, elakast och roligast saker.
Men dit hinner man ju inte komma på bara en kväll.

De bloggar jag känner igen mig själv i är:
ToTellTheTruth —– en av mina absoluta favoriter för att hon inte lindar in allt i fluff och romantik utan skriver PRECIS hur det känns! Så himla fin blogg!
Fashionhaggan —– även om hon tyvärr har en bloggpaus just nu, hon en av mina bästa vänner och en av de finaste personerna som går i ett par skor (snygga sådana såklart)
Emma Sundh —- hon är sockersöt på utsidan men väldigt klar och tydlig med att hon inte är sån som person. Säger mer än gärna röv och annat mänskligt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...