Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sista Dag!

jun 1, 2011 | Tatueringar

Idag var min sista dag i studion. Jag gick dit med känslan att ”tusan vad skönt att sluta” men gick hem med en annan känsla i magen.
Det gjorde lite ont att sälja maskinerna, det kändes lite i magen att säga hejdå till Kenta och det sved att krama Jojje och tacka för att han stått ut.
Men nu har jag gjort det, jag har lärt mig nått nytt och jag har vågat testa. Sen kanske jag tar upp det igen någon gång, förhoppningsvis. Men just nu vill jag fokusera på annat.

Här är en bildkavalkad av några av de tatueringar jag hunnit med på mina tio månader med nålen i handen.
Tack till alla läsare, alla vänner och alla helt okända människor för att ni vågat tatuera er hos mig! Ni är bäst!
Åh det har varit roligt.
0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...