Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas sista natt i Lägenheten!

feb 5, 2009 | Inredning


Idag är alltså sista dagen i min turkosa lägenhet. Jag vet inte ens hur min nya ser ut men imorgon vet jag.
Allting står nerpackat och hela lägenheten känns öde.
Jag har trivts som fisken i vattnet här. Här hittade jag min fina man, här dansade jag runt i trosorna för mig själv, här stökade jag ner och städade upp, här va mitt kryp in och jag kunde låsa om mig och bara vara ensam.
Det är det bästa jag vet.

Men nu har Emil bestämt sig för att flytta med till Varberg i sommar (om jag e kvar då vill säga)
Jag frågade vad som fått honom att ändra sig angående flytten, han hade ett enkelt svar: -Du är ju där.

Angående hårfärgen har jag gjort det lite mer brunrött nu, så inte så knasigt som det såg ut på tidigare bilder. Nu är det riktigt fint.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...