Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sista Tatuering!

maj 18, 2011 | Tatueringar


Okej, det är inte riktigt sista, men här är iallafall dagens som jag gjorde på Emils arm.
Jag älskar att tatuera på honom, känner mig totalt lugn och inte så hispig som annars.
Det är alltså en flicka (om ni inte såg det) sedd bakifrån, som hoppar hopprep och i slutet av hopprepet står det Rosa (Emils mamma)
Är hemskt hemskt jättesuper nöjd! Hoppas han också är det.

Nästan så man kommer sakna tatuerandet lite när man får göra sådana här grejer.
Idag hade vi en som svimmade i studion. Det kommer jag dock inte sakna (även om det inte va min kund) sjukt läskigt varje gång.

Btw, man kan må illa utan att va gravid….just so you know.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...