Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Skor!

apr 5, 2013 | Kläder

Hemma hos oss är vår växande skosamling ett ständigt problem, just nu ser det ut såhär i vår skohylla (då är det bara en av FYRA skohyllor!)

534115_10151619937829009_826616870_n

Själv är jag en sucker för platåsneakers. Jag har så himla korta ben och är alldeles för vinglig för att orka gå i högklackat, då är platåskor toppen!
Mina älsklingar är ju de här skorna och nu har jag hittat ett par liknande hos zalando, fast med vit sula!
Kolla bara, så himla fina:

PE311A01C-802@1.1

(du hittar skorna här)

Skor är min svaga punkt, jag har så många par att jag tappat räkningen! Varje gång det blir vår, måste man tex köpa nya vita tygskor (nu finns dom ju med hög sula också, win-win!) och till hösten måste man ha nya kängor och ja, sådär håller det på. Så då blir det ju till slut en hel del.
Jag har ett par nya i leopard som jag köpte i vintras som bara stått i garderoben och väntat på sol, de ska jag minsann ha med mig i packningen till Köpenhamn nästa vecka!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...