Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Sommarplaner!

jun 10, 2018 | Tankar och Vardag

Snart är det semester. Jag är en sådan som både längtar och bävar inför semestern. Den första veckan tycker jag är toppen men sen börjar det klia i fingrarna efter egentid och att få teckna igen.
Så i år funderar jag på att ta med mig pennorna hem över sommaren, så kanske jag kan hinna teckna lite trots allt.

Våra planer i år är ganska enkla, vi börjar med en vecka på Öland i samma drömhus som vi hyrde förra året. ÄLSKAR det här huset och är evinnerligt tacksam att jag hittade det på Blocket. De hyr bara ut en vecka om året och jag har nu paxat den veckan i evig tid framåt. Så nu har vi nästan en egen stuga på Öland, bara att vi aldrig behöver bry oss om det tråkiga, byta tak och klippa gräset och sånt. Win win!

I år ska även våra kompisar och Knuts bästa kompis följa med några dagar, så det blir lite extra roligt i år. Dock måste jag ha några dagar själv för att verkligen kunna komma ner i varv. Jag känner mig själv vid det här laget, så en kombination av besök och ensamtid blir perfekt.

Förra året hade ju jag och Emil varsin ”egen” vecka, där vi fick göra precis vad vi ville. Jag åkte till Stockholm och bodde hos Johan i fem dagar.


Det blir det dock inget med i år. Jag är för tjock för att orka strosa i timmar i ett varmt Stockholm. Dock ska Johan hälsa på oss istället, så jag kan visa alla våra pärlor här istället!

Tanken är att jag ska vara ledig i fyra veckor och Emil i tre. Han sparar en för att kunna snickra på vår nya altan i höst. Så en vecka blir jag och Knut ensamma, men vi är ganska bra på att vara själva.


Såklart har vi planerat ett besök i Karlstad också. Ingen sommar utan Värmland. Det är sen gammalt!


Annars är planen att göra flera kortare utflykter med min lilla familj, träffa mycket vänner och laga god mat på bodegan och verkligen försöka vila nu innan cirkusen drar igång på allvar i höst.
Tänk va, att det är sista sommaren som vi är tre, nästa år är Stig här!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...