Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Spara och Slösa!

jan 27, 2012 | Bröllop, Inredning, Loppis, Tankar och Vardag

Jag köper aldrig dyra möbler, smycken eller väskor. Inte för att jag inte tycker de är fina, men för att jag helt enkelt inte har råd.
Men med jämna mellanrum åker jag och Emil till Svenssons i Lammhult, så går vi där och klämmer och drömmer och inspireras.
En gång när vi gick där hittade vi stolen Acapulco och KUNDE helt enkelt inte låta bli! Den har nu varit vår käraste ägodel ända sen dess.

Originalet ”Acapulco”

Men nu, nu finns den exakt likadan på Åhlens, för 999 kronor! Då blir jag bitter. Förlåt, men det blir jag.
När jag för en gång skull har unnat mig originalet så kommer kopian och plötsligt står det en i varenda hem.
Surt av anledningen att man inte få känna att man har något speciellt och såklart även surt att veta prisskillnaden (originalet kostar 3500)


Åhlens variant ”Ocean”

Sen tipsade en läsare igår om att Åhlens även har en variant av min vigselring!
Nu var jag tvungen att rusa dit och titta, men den va inte alls lika fin som min men även där svider det lite.
Min fina, antika vigselring som jag kände mig så speciell med.
Nu finns den på Åhlens.
Suck.

Åhlens ring


Min vigselring, i 18 k guld med rubiner i ”knapphålen”.

Det var allt från Fröken Bitter & Fattig för den här gången.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...