Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Status!

sep 16, 2016 | Allmänt

Gudars skymning vad jag är trött.
Jag känner mig som ett utsketet äppelmos som man brukar säga.
Jag är en människa med alla känslorna direkt på huden och den här veckan har varit minst sagt slitsam, även om den också varit lärorik och stundtals väldigt väldigt härlig också.
På söndag har jag bjudit med min man på spa. Kan liksom inte komma på en enda sak jag hellre vill göra nu, än att ligga i blöt i flera timmar.

mat3

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...