Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Stockholmshelg!

mar 21, 2017 | Tankar och Vardag

Idag landade jag på tågstationen i Värnamo igen, efter fyra dagar i Stockholm.
Jag har haft det så O F A N T L I G T bra!
Jag landade vid lunchtid i lördags och möttes upp av bästa Johan på centralen. Vi gick och åt lunch, gick förbi hans jobb vid Skanstull och sen åkte vi hem och lämnade av all packning.

Jag var orimligt peppad på Stockholmshelg!
Vi började med att åka till Skrapans skybar, Himlen. Där beställde vi gin o tonic med peppar och gurka. Så sjukt stark, han kunde hållit igen lite på pepparen! Vi var tvungen att ta en ingefäradrink för att väga upp.
Men kolla utsikten, storslaget!

IMG_1327 IMG_1332

Efter att vi oh:at och ah:at åt utsikten tillräckligt länge, åkte vi till Mosebacke för ett öl pit-stop.
Där var det högljutt värre men jag smygfotade det här gulliga paret i trappan. Älskar allt med den här bilden, tröjorna, trappan men framför allt texten och valen på väggen!

IMG_1335

Efter ölstoppet på Söder åkte vi till Lemon på Kungsholmen, men där blev det inga bilder tagna för jag hade så fullt upp med att dansa på världens mest överfulla dansgolv.

På söndagmorgon vaknade vi av strålande sol, så vi begav oss ut på långpromenad. Det är en av mina absoluta favoritsaker att göra i Stockholm, planlöst strosa i solen med Johan och prata om livet. Vi gick till moderna museét och jag köpte ett nytt sudd i deras shop, sen drack vi kaffe på en brygga.

IMG_1348Efter det fick jag ett attacksug efter en vårkappa jag klämt på några dagar tidigare, så vi var tvungna att gå in i alla Lindexbutiker vi kunde hitta innan vi sprang på en i rätt storlek. Tur att det ligger en Lindexbutik var hundrade meter i centrala Stockholm.

IMG_1355

På kvällen åt vi sushi och kollade på film innan Johan var tvungen att åka iväg på jobb. Vips fick jag en egen lägenhet i Vasastan! Så flott!

IMG_1359

På måndagmorgon var jag uppe med tuppen för att gå ner till Riddarholmen och Rabén & Sjögren! Jag skulle nämligen fotograferas för pressbilder men viktigast av allt, så skulle jag lämna in alla illustrationerna jag gjort till boken!

IMG_1366

Blir typ helt blödig när jag tänker på det, hur stort och fint det känns! Att vara en del av allt det där. Jag är så innerligt glad över det. Jag gick med väldigt lätta steg därifrån, dock med en väldigt tung väska fullproppad med nya böcker!
Jag firade med att köpa en ny t-shirt på Monki (och en världsfin blomkruka men den har jag ingen bild på)

IMG_1372

På kvällen mötte jag upp Linn och vi åt sushi (igen) på Raw som ligger precis där jag bor.
Vi skakade hand på storslagna ålaner och sen gick jag hem och la mig och somnade 21.30, helt slut efter dagens bravader.
Idag, tisdag var det dags att packa ihop allting och hoppa på tåget mot Värnamo och verkligheten igen.
Jag firade med nya skor och en sur påse.

IMG_1379

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...