Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Tågluff, del 4!

aug 15, 2016 | Tankar och Vardag

Jag är tillbaka från semestern, ÄNTLIGEN!
Jag har på riktigt räknat ner dagarna. Har verkligen längtat tillbaka till mitt kontor, där det är tyst och man bara hör surret från kopiatorn utanför, skrammel från kaffekoppar och steg i korridoren.
Där man kan grotta ner sig i skuggningar och papperkvalitéer, Åh som jag älskar mitt jobb!

Har tankat kameran full med bilder så massor med inlägg kommer, känns som jag ligger så himla mycket efter så nu är det dags att damma av den här bloggen inför en mycket spännande jobbhöst!
Nu kör vi!

Vi stannade ju som sagt i San Remo i Italien i nästan en vecka. Vi spenderade vår tid ungefär såhär:

IMG_1391

Två gånger i veckan var det marknad i stan. Alltså italiensk matmarknad, vad mer kan man önska sig?

IMG_1393

ÄLSKAR sånt här, med små damer som inte kan ett ord engelska men viftar och visar tills man gör sig något sånär förstådd.
Jag köpte en kashmirtröja (som gick sönder första dagen, men som nu är lagad igen) och en spidermandocka till Knut.

IMG_1402 IMG_1403

På förmiddagarna var det strandhäng som gällde. Det här med UV-dräkt är uppenbarligen ingen storsäljare i Italien. Knut var den enda på hela stranden som hade det.

IMG_1407 IMG_1411

När solen stod som högst så vilade vi oss i skuggan innan vi gick tillbaka till hotellet och sov middag alla tre.

IMG_1414

Utvilade och glada gick vi ut för att göra stan. Har ni sett nån gulligare kille eller?!

IMG_1417 IMG_1418

Man får inte ha bråttom när man är ute och går med Knut. Alla ställen där man kan sitta, måste sittas på en stund.

IMG_1419 IMG_1424

När det hade suttits färdigt på alla sittplatser i hela stan kom vi till slut fram till vår favoritrestaurang. Alltså det här med mobil/ipad, sån livsräddare det är många gånger. Det gör att väntan på maten går smidigt, att man kan få äta upp i lugn och ro och att ja, alla är glada och nöjda. Tack Radioapan för många timmars matro.

IMG_1439

Sen kom det här in. Jösses, lätt det godaste jag ätit i hela mitt liv!!

IMG_1446

Knut älskade all italiensk mat (men vem gör inte det) favoriten (eller ”fallalit” som Knut säger) var carbonara, eller pizza då förstås.

IMG_1449

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...