Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Tio Drömuppdrag!

sep 20, 2017 | Allmänt

Man måste ha mål i livet, det har jag lärt mig av Isabella Löwengrip. Men tydligare mål är det lättare att uppnå dom. Så här kommer mina topp tio saker jag vill göra i min karriär:

  • Teckna för ELLE. Det här har varit på min lista sen urminnestider, borde det inte vara dags snart?
  • Bli intervjuad i Värvet. Fast det törs jag egentligen inte, fast det är med på listan ändå, för ibland måste man våga för att vinna.
  • Designa ett tyg för IKEA. Jag har fått frågan om jag kan designa ett tyg från ett annat håll, men vet egentligen knappt hur man gör rapporter. Men jag ska ta tag i den saker snart. Lovar.
  • Ge ut mina memoarer. Ska bara bli skitgammal och bo i Italien först. Det hör liksom till.
  • Skaffa AB. Just nu har jag enskild firma och egentligen finns det ingen ordentlig anledning för mig att ha AB eftersom jag inte har några inventarier eller lån. Fast det hade varit flott att vara VD på riktigt. Bara det är ju värt 50 papp.
  • Teckna eller ta fram något som de större modehusen använder sig av. Lite som Liselotte Watkins gjorde för Mui Mui

namnl_st_6_1197405733_13840392

  • Tillhöra en agentur i USA. Mitt drömmål just nu!
  • Ha en egen ateljé med högt i tak och stora fönster. Gärna någonstans högt upp så det blir riktigt bra utsikt!
  • Stripa en bild med mina teckningar. Hade Emil inte varit så klen med sin bil hade jag gjort det med vår för längesen! Superbra reklam ju! ”Du vet, det är hon med bilen!”
  • Ha en separatutställning i New York

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...