Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas To-Do-List!

jan 31, 2012 | Kläder, Loppis, PysselJag har två nya stämpelset som jag köpte när jag var i Stockholm.
Det ena med bokstäver och det andra med kontorsstämplar.
Det sistnämnda är perfekt för att trycka egna fina to-do-listor att beta av under dagen. Genast blir det mycket roligare än fula post it lappar över hela skrivbordet.
JAg har dessutom börjat samla alla mina färdiga listor i en mapp, så kan man kolla igenom och se att man faktiskt åstakommit en hel del fast det bara känns som man sitter och glor rakt fram. Fiffigt!

På min to-do-list står det iallafall med att jag ska måla om de nya stolarna vi köpte på loppis (nej det är inte Fanett stolar, så ni behöver inte hoppa högt över att jag målar dom)
Vi började i helgen men jag grundmålade den ena stolen vilket jag inte skulle gjort, för sen fäste inte färgen ovanpå utan bara klumpade sig och rann av. Jädra skit grundfärg! (köpt på jem & fix, köp den INTE)
Men den andra stolen som jag målade direkt blev kanonfin. Så nu står det med på Emils lista att åka till loppisen och köpa en ny stol idag (det fanns tre, men vi köpte bara två, så förhoppningsvis finns det en kvar)Sen måste jag bara visa hur jag ser ut idag också!
Känner mig som en blandning av Sandra Beijer, en frikyrkomedlem och en femåring. Strålande kombo med andra ord!
Kjolen med galopperande hästar är egentligen en klänning och från H&M, tröjan är i lammull från benetton och så varm att hälften vore nog och kragen är ett gammalt loppisfynd för en femkrona!


0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...