Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Topp 5!

jan 26, 2011 | Tankar och Vardag


Jag insåg idag när jag såg på dum & dummare, att jag borde göra en lista. En lista över saker som är så pinsamma att erkänna….att jag liksom bara MÅSTE erkänna dom!
Här kommer det, mina värsta topp 5:

– Jag skrattar halvt ihjäl mig åt Dum&Dummare. Fortfarande. Lika mycket som då. Första gången jag såg den såg jag hela, sen spolade jag tillbaka och såg hela en gång till. Speciallt scenen när Harry kommer in med skidmasken. Klockrent.
Så dålig humor att man MÅSTE skämmas. Ändå är det så hiskeligt roligt.

– Jag har inte rakat benen sen i somras. På riktigt. Jag ser ut som en man som levt i djungeln i tio år. Minst.
Men vem orkar raka när det ändå är iskallt. Jag röstar för päls. Slår vilken trendig onepiece som helst!

– Jag vågar inte göra ”nummer 2” på jobbet, utan måste gå ett ärende och springa till min faster som jobbar 100 meter från studion och gå på toa där. Men då är det kris. Annars skulle jag hellre explodera.
Fånigt. Ytterst fånig. Men tragiskt nog sant.

– Jag har aldrig förstått hur en sån där nagelklippare (sån som bara säger klick klick) funkar. Har alltid bara försökt klämma ihop de där två, gått skittrögt och inget ”klick”. Tills för någon vecka sen när Emil förklarade att man måste snurra på det där handtaget.
Nu vet jag. Det tog bara 27 år.

– Jag tror, med nästan barnsligt stor övertygelse, att jag ska bli världsberömd. Tänker flera gånger varje dag att ”vänta bara, sen ska ni nog få se”.
Skitlöjligt egentligen att gå runt med sånt storhetsvanisnne.
Eller så är det kanske, innerst inne, en enorm tillgång.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...