Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Unn!

sep 26, 2017 | Kläder

Ni som följt bloggen länge vet att jag gillar mig att unna mig saker för att fira framgångar.
Det är en rolig grej att göra, dels för att jag blir extra glad när jag har det plagget för att det på minner mig om en viss händelse, och för det andra tycker jag man ska fira sig själv mycket mer än vad man gör!

Nu när Fislandet är släppt (hehe) och har blivit en supersuccé, så var jag ju helt enkelt tvungen att unna mig igen.
Detta köpte jag:

odessa
En Odessa-kappa från Rodebjer i min absoluta favoritfärg! Har förstått att detta är jackornas jacka, så är väldigt spänd på att få prova! Jag köpte den på Tradera dock, så jag kom undan med en tredjedel av priset (kan ju inte fira huuuuur mycket som helst!)

45APXLY7AN_89574470_ahlens_frontDen här volangtröjan från Carin Wester! Jag trivs väldigt bra i den här färgen och volanger är ju alltid en bra idé, det är sen gammalt!

55APFLNY6E_89591918_ahlens_frontNär jag ändå var inne på Carin Westerspåret, så råkade jag klicka hem den här fina också! Tror min garderob består till 80% av tröjor i den här modellen.

Förr hade jag alltid supertighta tröjor och vippig kjol, men nu när jag nästan aldrig använder sån kjol längre, så vill jag inte använda tröjorna heller. Tighta jeans trivs bättre med större tröjor tycker jag (så man kan få knäppa upp översta knappen när man sitter ner)
Så nu minsann har jag firat ordentligt, så det håller i minst en månad eller två, innan jag nog måste fira nått annat!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...