Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Utflykt!

aug 19, 2016 | Tankar och Vardag

Vår sommar har varit minst sagt flängig. Vi har redan bestämt att nästa år ska vi ta det betydligt lugnare, med mer dagsutflykter, mer Värmland och mer lugn och ro.

För några veckor sen gjorde vi just en sådan dagsutflykt som jag älskar. Vi åkte till Gränna och Visingsö med våra favoriter, Vestis och Gotmark.
Vårt första stopp var Brahehus, som ligger precis vid Gränna.
Man åker alltid förbi när man ska till Stockholm, men jag har aldrig stannat så nu var det hög tid.

IMG_1516 IMG_1517

Det var blåsigt som helskotta, men väldigt fin utsikt!

IMG_1520 IMG_1521

Vestis hår alltså, finaste jag vet!

IMG_1523

Utsikt över Visingsö, Gränna och Vättern.

IMG_1525

Mycket att titta på.

IMG_1526 IMG_1527

Fängelsehålan.

IMG_1531

Sen fikade vi. När man är med Vestis så ingår det alltid picknick. Hon är drottningen av picknicks.

IMG_1533

Efter en runda i Gränna, hoppade vi på färjan till Visingsö.

IMG_1541

Det här är en så himla bra utflykt. Lagom långt, väldigt somrigt och mysigt.

IMG_1538

Knut var fascinerad av hästarna och ännu mer av deras bajs.

IMG_1544 IMG_1553

Vi strosade runt fästningen.

IMG_1556 IMG_1564 IMG_1569 IMG_1570

Fin sommardag, helt i min smak.

IMG_1573 IMG_1576

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...