Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Äntligen Vår!

maj 4, 2017 | Tankar och Vardag

Hittade en vårlista hos min favoritbloggare Karkki. Jag lånade den.

Mitt bästa vårtecken: När vi skrubbar rent utemöblerna och ställer iordning Ileby´s bodega (dvs vårt utekök) DÅ vet man att nu börjar allt det roliga!

kök11

Inför våren längtar jag alltid efter: Uteserveringsöl såklart. Och just i år längtar jag efter att fixa i min trädgård, för första gången i mitt liv. Förr har jag alltid hatat det.

IMG_0155

Låt som ger mig vårkänslor: Just nu lyssnar jag på Tomas Andersson Wij – Nu dör en sjöman, om och om igen så kanske ger den mig lite feeling då.

IMG_0362

Den här våren läser jag: Malin Wollin – till min dotter. Vi läser den just nu i vår bokklubb, har dock bara läst första kapitlet än men den verkar mycket lovande.

gunga

Min bästa våroutfit: Jeans, t-shirt och öppen kaftan. Som idag med andra ord men batteriet i min kamera va såklart slut. Så här är en annan bild med samma kläder.

IMG_1209

Mat som jag förknippar med våren: Hamburgare från grillen och pizza från pizzerian för att man är ute och fixar i trädgården hela dagen och blir för trött för att laga mat.

fest2

Våren doftar: Mycket godare än alla andra årstider. Ljuset är sådär vitt och kallt, träden ljuslila och det luktar….torr asfalt.

cykel

Om jag måste välja något dåligt med våren så säger jag: Att den är alldeles för kort. Jag tycker mer om våren än om sommaren och ibland försvinner våren i snöstorm och ibland blir den sommar för fort, innan man hunnit njuta klart.

IMG_0783

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...