Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Årets Sista Dag!

jan 3, 2020 | Tankar och Vardag

Jag har varit en bedrövlig bloggare det senaste halvåret. Det har helt enkelt inte funnits tid. Men om två månader skolas Stig in på dagis och jag kommer gå tillbaka till att jobba heltid. Min plan är att börja blogga igen, men att göra om min sida till att i första hand vara en webshop, men också blogg. Men en massa annat ska försvinna och göras om.
Nytt år kräver nya förändringar. Så är det bara.
Nu tittar vi på 2019 sista dag, som bjöd på strålande sol, så min lilla familj gav sig ut på tur, i vanlig ordning.

Tänk att jag har så starkt motstånd mot att gå ut i naturen, när det egentligen är alldeles ljuvligt! Så jädra dumt. Mitt nyårslöfte är att vara med positiv till naturupplevelser (dock inte i spöregn, där går min gräns)

Emil och Knut hade hittat denna fantastiska lilla runda som gick runt en liten sjö, fullproppad med bryggor för sportfiskare (eller fikasugna)

Såhär hoppas jag att jag får bo en dag, men vattnet precis utanför huset. Som jag hade när jag bodde hemma hos mamma och pappa.


Knut, Emil och Stig hade redan provgått rundan, så nu var det dags att visa mig. Någon var lite mallig över att redan kunna vägen.

Stig är ett riktigt naturbarn som älskar att vara ute i det fria. Måste ärvt av sin far.


Knut hade med sig kikare och spanade efter ovanliga fåglar. Vi såg inga, varken ovanliga eller vanliga.


Mitt nyårslöfte är att komma ut mer, se mer, andas mer och njuta av det faktum att vi bor såhär och inte bland en massa höghus och myller. Det är ju de här stunderna man minns.


Hittade en liten fors och blev väldigt upprymda! Sen var vi tvungna att googla vad det var för skillnad på flod och älv.


Avslutade med kokt korv, kaffe och mys.
Perfekt avslut på 2019.
Nu börjar en ny tid.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...