Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Astrid Lindgrens Värld!

jun 4, 2018 | Tankar och Vardag

Åh jag ligger efter med bloggandet, men jag har så mycket att göra och har varit iväg både hit och dit så har helt enkelt inte hunnit! Men jag har fotat massor så jag får portionera ut det lite då och då nu.
Först ut, vårt besök på Astrid Lindgrens värld!


Vi hade med oss min mamma!


Knut var ansvarig för kartan.


Jag ÄLSKAR Astrid Lindgrens värld, så himla fint ställe! Sådan lyx egentligen att ha det hyffsat nära. Nu var det dessutom försäsong så inte alls lika dyrt som det är annars.


Läsa klassiska Astrid-texter hör till när man är här.


Sen gick vi och kollade på Emil i Lönneberga! Under försäsongen är inte alla shower igång, så det finns Emil, Karlsson på taket och Pippi Långstrump, men det räcker ganska gott för vår del.


Efteråt fick man titta in hos Emil och se hur han har det hemma.


Vi lyckades pricka in repetitionen av Bröderna Lejonhjärta. Alla skådespelarna hade sina vanliga kläder så det var lite lurigt att hänga med i vem som var vem.


Ett besök i ministaden.


För att hinna med alla shower behövs det två dagar på Astrid Lindgrens värld, så vi hade späckat schema för att hinna se de flesta i alla fall. Här på Karlsson på taket och Knut filurar sig under bordet.


Vi hann med att hälsa på Nils Karlsson pyssling också. Älskar de där utemöblerna!

Det bästa med hela stället är pannkaksbuffén! Knut åt åtta pannkakor! (ska inte ens berätta hur många jag åt….)


Vi avslutade med Pippi Långstrump och sen var vi så trötta av värmen och att gå runt så vi åkte hem igen. Så himlan fin dag ändå! Nu får vi nog vänta till nästa år innan vi åker dit igen, nått säger mig att det här kommer bli en årlig grej numera.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...