Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Inte Ha En Röst!

okt 3, 2017 | Kläder, Tankar och Vardag

Nu har det gått fyra dagar sen jag tappade rösten, varav de två sista varit helt utan minsta tillstymmelse till röst.
Det här är så SJUKT frustrerande! Jag trodde att jag var en ganska tyst person men märker ju när jag sitter på lunchen att det är jag inte alls. Det märker jag först nu när jag inte kan säga nått.
Folk säger saker och jag vill snabbt spela vidare, bygga upp skämten, tillföra saker, vara snabb och rolig och nu kan jag inte det.
Så många roligheter som går förlorande när ingen annan heller tar upp bollen!

Ni som sett på Vänner kanske minns det avsnittet när Chandler inte ska få säga nått sarkastiskt om sina vänner på en hel vecka (eller är det en dag?) och han håller på att krevera!
Så känns det!
Blev helt deppig igår över alla andra oförmåga att vara roliga nu när jag inte kan.
Känns som jag blivit av med en superkraft.

Det bästa botemedlet är nog helt enkelt att bara hålla truten.
Men det här är en sån jäkla utmaning för en som är totalt van att just inte hålla tyst.

women
Jag har i alla fall ny t-shirt. Alltid något. Från Weekday.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...