Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Rädda en Tavla!

okt 24, 2010 | TeckningarDen här oljemålningen gjorde jag när jag gick på gymnasiet. Egentligen är det min enda målning av hus jag någonsin gjort, det är liksom inte min grej. Men jag gillar den för den kännsmysig och julig på nått sätt.
Men den har hängt hemma hos mina föräldrar i alla år och jag har stört mig på att den är slarvigt målad (eller så kunde jag inte bättre än så på den tiden) och färgerna har blivit fula och spruckna. Så jag tog hem den och nu är jag i full gång med att piffa till den!
Det är superroligt och jag känner mig som en riktig konservator (heter det så?)
Den är långt ifrån klar än och jag har bara hunnit med litegrann, men tycker redan att den känns mycket bättre.
Visar såklart sen när allt är färdigt.
(den undre bilden är den gamla och den övre är den nya, ifall ni skulle undra)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...