Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Att Sätta Fingret På En Känsla!

maj 5, 2019 | Tankar och Vardag

Ni vet känslan, när man är på en särskild plats i livet och allting liksom förknippas med det, alla minnen, alla smaker och alla dofter.
För två år sedan var jag i Stockholm på semestern. Bara jag, i fem dagar.
Jag och Emil gav varann egentid på semester, båda två fick X antal dagar att göra vad man ville på och jag valde Stockholm.

Jag åkte till min kompis Johan.
För första gången sen jag fick barn var jag själv. Bara jag. I fem dagar var jag ingens mamma och det var så evinnerligt skönt.
Jag hade inte ett enda måste.
Bara ligga i soffan i en lägenhet i Vasastan, med fönstret på vid gavel och höra sorlet från uteserveringen nedanför. Gå en kvällspromenad runt parken, uteserveringsöl i motljuset och inte veta om kvällen skulle sluta nu eller tidigt imorgon bitti.
Så otroligt underbar känsla.

Jag hoppas vi kan ge varandra samma sak den här semestern.
För jag saknar sommar-Stockholm, jag saknar ensamheten och jag saknar Johan.
Fast den här gången blir det inte Vasastan, för nu har han flyttat.
I år gör vi Södermalm.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...