Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Bad, Bad & Mera Bad!

aug 16, 2018 | Tankar och Vardag

På vägen hem från Helsingborg så stannade vi i Mölle. Alla som någon gång varit i Mölle vet varför man stannar där, för att det är typ Sveriges finaste ställe!


Vi skulle bada! Jag är i vanliga fall en badkruka av rang men den här sommaren har jag helst legat i blöt hela tiden. Gravid + värmebölja = dålig kombo.


Den lille havfrue.


Den store havsfrue…..


Det är en väldigt obarnvänlig strand vi brukar åka till, med bara sten och klippor, men det är så himla härligt att bada där så vi ”offrar” oss varje år.


Vännerna och resorna avlöste varann den här semestern, så när vi kom hem till Värnamo igen, så kom min kompis Johan på besök!

Vi bestämde oss för att åka båt! Vi har ingen egen båt längre, så vi lånade Emils pappas båt.


Hej vad det går!


Vi har en ”egen” ö vi brukar åka till. Så himla flott! Speciellt för såna eremiter som jag.


Jag har hela sommaren försökt lära Emil hur man flyter, alltså utan att röra någonting, bara ligga där.


Det är världens härligaste känsla! Men Emil är så sämst på det, han har för tung rumpa.


Livet alltså! Såhär har jag helst velat ligga precis hela sommaren, hade gärna sovit såhär med om det hade gått.


Den här sommaren ihop med Knut har varit så genomljuvlig! Lätt den bästa sommaren rent åldersmässigt på honom. Han har knappt gnällt en enda gång, bara varit rolig och snäll och fantastisk att ha med sig på alla utflykter och resor. Bästa barnet EVER!


Semester hörrni, inte så jäkla dumt ändå!


Veckans badpojke. Här slår det mig hur himla fint Småland är ändå. Ibland glömmer jag bort att se det, men här blir det så påtagligt.

Efter x antal timmar puttrade vi hemåt igen och började genast kolla Blocket efter båtar.

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...