Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Bilder Som Lämnat Boet!

jun 27, 2017 | Teckningar

Ni som följer mig på instagram (annaritar_illustrations) vet att jag just nu håller på att sälja massor av original. Tanken är att det ska kännas helt nytt och rent när jag kommer tillbaka efter semestern, man måste liksom ha en stor rensning varje år för att få plats med allt nytt man förhoppningsvis producerar.
Det är ändå sorgligt att rulla ihop och skicka iväg sina älsklingsbilder. Men såklart bättre att de gör glädje på någons vägg än ligger i en låda och trycker där ingen ser dem.

Här kommer en tribute till de bilder som numera har fått nya hem (skicka gärna bilder hur det ser ut när de kommit upp på väggen!):

kaktusliten palettbladliten

koloni

krickelin2 sandra madeleine isabelle magpie rosa ernst CCI20150102_0003

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...