Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Borta bra men Hemma bäst?

mar 10, 2009 | Tankar och Vardag


Mitt liv känns som ett konstant ”hela havet stormar” man ska alltid skynda, stressa och hålla koll för att få en stol att sitta på i slutet så man inte blir utan.

När jag köpte en mp3 spelare i lördags frågade hon i kassan om min adress för garantin och jag visste inte var jag bodde. Det slutade med att jag sa min mammas adress, trots 25 år och längesen jag bodde där.

Jag vet inte vilken stad jag pratar om när jag säger hem längre.
Karlstad är det inte, det är min gamla stad, värnamo är det inte heller och det är inte Varberg just nu.
Jag kanske är hemlös med två lägenheter?

Jag vill hem. Var det nu än må vara.

(bild lånad härifrån)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...