Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagen D Bokad!

jun 6, 2011 | Bröllop
Idag ringde jag och bokade vårt bröllop!
Efter att ha velat mellan Värmland och Småland en bra stund vann till slut Småland, av smidighetsskäl (inget kommer någonsin slå Värmland och så är det med det)
Vi gifter oss OCH har festen på Åminne bruk.
Fint med det gamla slitna, smutsiga ihop med den romantiska vita. Åh jag har planerat hela dagen hur jag ska dekorera det för att få det så fint det bara går!

Det är först nu det verkligen känns som det är på riktigt, kan knappt förstå det själv ens.
Men nu gäller det att styra upp det här och ro hela kalset i land.

Vet ni vad jag satt och tänkte på härom dagen, att man alltid, ända sen man va litet undra vem det är man kommer gifta sig med sen när man blir stor. Och nu sitter jag här, med den absolut bästa mannen i världen!
Han jag mötte i hissen, första dagen jag flyttade hit och bara kände att ”han är det!”
Och nu, tre år senare ska jag bli hans fru, så jäkla konstigt och fantastiskt och sagoaktigt att jag nästan trillar av stolen!!

Hurra för mig!

(bilderna är från min bröllopsinspirationsmapp på datorn och tyvärr vt jag inte källan)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...