Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagen Då Vi Struntade I Allt!

sep 30, 2019 | Tankar och Vardag

I måndags skulle jag gå ner i källaren och jobba och Emil skulle vara hemma med barnen. Men vi bestämde oss för att strunta i alltihop och satte oss istället i bilen och åkte till Göteborg!
Det här är en av de absolut största fördelarna med att vara sin egen chef, man bestämmer helt enkelt själv när det är dags för Universeum istället för att jobba!


Jag och Emil har varit på Universeum en gång tidigare, fast innan barn. Den här gånger var det ännu roligare och så mycket större än jag mindes det!


Knut tyckte att det var livets plats och mässade glatt att det var den bästa dagen i hans liv.


Den här lilla junioren var också hemskt nöjd över att titta på allt.


Vi gick ner under vattnet!


Och hittade rockorna som Knut helst ville se.


Typiskt snygg fisk.


Och en typiskt ful.


-Vad finns det hääääääääär?


Min skräckfavvo, hajarna! Alltså att bada när det finns såna här under, uuuuuuuhh ryser bara av tanken!

Stig tyckte bäst om clownfiskarna.


Vilket ställe alltså, rekommenderar varmt till alla att gå hit!


I ormrummet träffade vi på den här otrevliga typen, som låg och kurade mot glaset. Huvva!


I regnskogen bodde den här gulliga i sitt lilla bo!


Så tjusig! Om jag ska återfödas som djur hoppas jag på att bli en sån här!


Vi avslutade på taket med en titt på dinosaurierna. Knut är ingen dinokille direkt och var måttligt road av just denna biten. Jag tyckte att de var rätt fräna jag…..

Så himla bra dag och så skönt att bara lämna alla måsten en stund och bara åka iväg sådär! Det borde vi göra fler gånger!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...