Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

apr 26, 2016 | Kläder

Jag har inte visat vad jag haft på mig på superlänge.
Dels klär jag mig så himla tråkigt nu för tiden. Eller i alla fall inte lika färgglatt som förut.
Sen har jag också ändrat om så mycket i min ateljé att jag inte längre har någon given fotovägg att ta bilder emot.
Men idag knäppte jag i alla fall av en bild. Såhär ser jag ut idag:

fluff
*Gamla jeans från när jag jobbade på MQ för massa år sen
* Linne, H&M
* Fluffig tröja som numera är min favorit, Åhléns
* Skor från Adidas
*Glasögon från smarteyes

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...