Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Anna!

maj 27, 2013 | Kläder, Tankar och Vardag

I helgen var jag på konsert i Åminne, där vi gifte oss ni vet. Det var Kalle Moreus och Sven-Ingvars. Båda två hade vi med på vårt bröllop så det kändes lite extra fint.
Men när Kalle Moreus avslutade sin konsert med Koppången så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det var som att vrida på en kran.
Att stå där, vid vattnet, ett år efter vårt bröllop på precis samma ställe och han spelar pappas begravningslåt. Ja, då gick det bara inte.
Fast det var fint och sorgligt på samma gång och jag har inte gråtit över pappa på länge, så det kändes som det här behövde komma ut.
Men tänk bara, vad mycket som kan hända på ett år. Från att det var mitt livs bästa dag (och säkert en av pappas bästa också) till att den här sommaren bara är helt tom och pappalös.
Det är ibland övermäktigt att tänka på och speciellt när koppången ekar mellan björkarna….

 

Ja, det var en fin konsert iallafall och precis vad jag behövde.
Såhär såg jag ut på ett ungefär på konserten och eftersom det var ett vinnande koncept, så kör jag på det även idag:

tights

* Jeansskjorta, Gina Tricot
* Tights, MQ
* Blommiga DrMartens

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...