Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Bästa Känsla!

sep 19, 2011 | Tankar och Vardag

…att få klicka in på Hemnet, skriva in ”Värmlands län” och känna att man kanske, kanske, äntligen kan få vara på väg hem igen!

Jag har bott hemifrån (med ”hemifrån” menar jag alltså Värmland, inte mamma och pappa) sen jag tog studenten (med ett års undantag).
Jag har bott där ingen pratar samma dialekt som jag, där folk knuffas och gnäller om man missar tunnelbanan fast det kommer en ny om tre minuter (där jag kommer ifrån kommer det en ny buss om ungefär tre timmar), jag har bott på västkusten med piskande havsstormar i ansiktet och till slut har jag bott ganska exakt tre år i Småland.
Här har det varit toppen, på alla sätt och vis och jag kommer alltid vara evigt tacksam mot Värnamo för de gav mig Emil, roliga erfarenheter och fina vänner.

Men Värmland i mitt hjärta. En gång Värmand, alltid Värmland.
Ibland längtar jag hem så det värker i bröstet och imorgon ska jag gå till banken och se vad de säger om det där huslånet.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...